Általános szerződési feltételek

Tájékoztató, és Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
 

 Szolgáltató: MEDITRADE Gyógyszer-és Orvosi Müszerforgalmazási Korlátolt Felelősségű Társaság adatai:

Cég név: MEDITRADE Gyógyszer-és Orvosi Müszerforgalmazási Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített elnevezés: MEDITRADE Kft.
Képviseli: Osváth Anikó ügyvezető és Málits József ügyvezető
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Adószám: 10658257-2-07
Közösségi adószám: HU10658257
Cégjegyzékszám: 07-09-007937
Bankszámlaszám: Unicredit Bank 10918001-00000003-14900003
E-mailcíme: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszáma: +36 30 651 3035

Székesfehérvári Törvényszék Cégbíróság által 07-09-007937 cégjegyzékszámon nyilvántartva

Magatartási Kódexre vonatkozó rendelkezés
Szolgáltatóval kapcsolatban nincs olyan magatartási kódex, amelynek az adott szolgáltatás tekintetében aláveti magát.

III. Tárhelyre vonatkozó adatok

A szolgáltató részére a tárhelyet biztosító szolgáltató
Székhelye: 1194 Budapest, Hofherr Albert u 42
Telephelye: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
E-mailcíme: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

IV.1. Az általános szerződési feltételekről szóló előzetes tájékoztatás

Az ÁSZF hatálya

Ezen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a MEDITRADE Gyógyszer-és Orvosi Müszerforgalmazási Korlátolt Felelősségű Társaság 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7. továbbiakban (továbbiakban: MEDITRADE webshop) és vevői közötti valamennyi, a www.agynemucenter.hu online-shopon keresztül zajló megrendelésre és szállításra érvényesek.

Jelen szerződés 2018. december 11. napjától határozatlan ideig tart.

 

IV.2. Az elektronikus szerződéskötés lépéseiről tájékoztatás
Rendelési folyamat, szerződéskötés, mennyiségi korlátozás


A MEDITRADE webshop az ágyneműk témakörében gazdag választékot kínál ügyfeleinek. A termékekre vagy a termék-megnevezésekre kattintva az ügyfél a termék részleteit láthatja, pl. a termék felszereltsége, mérete. A vásárolni kívánt darabszám beállításával és a bevásárló kosár szimbólumra történő kattintással egy virtuális kosárba kerül a termék. A web-shopban jobb oldalon, felül található "Kosár" gombra kattintva az ügyfél egy áttekintő oldalra jut és bármikor felülvizsgálhatja, mely termékek találhatók virtuális bevásárlókosarában ill. igény esetén változtathat annak tartalmán. Ha az ügyfél be kívánja fejezni a vásárlást, a fizetési és szállítási adatok megadása után a „tovább” gombbal navigálva eljuthat a fizetésig. A már regisztrált ügyfelek itt beadhatják felhasználó nevüket és jelszavukat, hogy a korábban eltárolt információk a rendeléshez felhasználásra kerülhessenek. Alternatív módon az ügyfél facebook accountjának megadásával is beléphet, vagy új ügyfélként regisztrálva kialakíthat magának egy új accountot a MEDITRADE webshop. A vásárlás belépés nélkül is folytatható. Ebben az esetben az ügyfélnek meg kell adnia cím-, ill. számlainformációit. A "tovább" gombra történő újabb kattintással az ügyfél eljut a rendelés utolsó előtti lépéséhez, ez pedig az "áttekintés". Itt az ügyfél egy áttekintést kap megrendeléséről a (törvényes ÁFÁ-t tartalmazó) árak megadásával együtt, valamint a szállítási szolgáltatásra vonatkozó adatokat és költségeket is láthatja. A megrendelés a "vásárlás" gombra történő kattintással kerül lezárásra. Ezáltal kötelező ajánlat jön létre.


Szerződéskötés
Az áruválaszték leírása az online shopban szemléltetési célokat szolgál, nem minősül kötelező eladási ajánlatnak. Az ügyfél azáltal ad szerződéskötésre vonatkozó, kötelező ajánlatot, hogy a megrendelési folyamatot a "Vásárlás" gombra történő kattintással lezárja. Az ügyfél ezután e-mail-ben írásos visszaigazolást kap arról, hogy rendelése beérkezett (rendelésigazolás). Ez a rendelésigazolás nem jelenti az ajánlat elfogadását ez csak tájékoztatás a MEDITRADE webshop részéről, hogy a megrendelés (ajánlat) beérkezett. A szerződés a MEDITRADE webshop -al csak azáltal jön létre, amikor a MEDITRADE webshop a megrendelt termékről írásos visszaigazolást küld (megrendelés visszaigazolása) e-mailben értesítve Önt.


Ajánlati kötöttség, visszaigazolás
Az Ön által elküldött megrendelés (ajánlat) megérkezését a MEDITRADE webshop legkésőbb 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja az Ön részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza az Ön által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (pl. számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékek felsorolását, mennyiségét, a termékek árát, az esetleges szállítási költséget és a fizetendő végösszeget. Ha a MEDITRADE webshop által küldött visszaigazoló e-mailben hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 munkanapon belül jeleznie kell a MEDITRADE webshop ügyfélszolgálatánál az információ, kapcsolatok menü alatt.
Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól és nem köteles megvásárolni a terméket, ha késedelem nélkül (48 órán belül) nem kapja meg a MEDITRADE webshop-tól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt. A szerződés a MEDITRADE webshop -al csak azáltal jön létre, amikor a MEDITRADE webshop a megrendelt termékről írásos visszaigazolást küld (megrendelés visszaigazolása) e-mailben értesítve Önt.
A MEDITRADE webshop fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


Árak és csomagküldési díjak
Minden ár tartalmazza a törvényes ÁFÁ-t valamint a többi árelemet és bárminemű csomagküldési költség nélkül értendő. A MEDITRADE webshopban nincs minimális rendelési érték.

Szállítás
A megrendelt termékeit a szerződött partnerünk a GLS General Logistics System szállítja házhoz. Magyarországon a feladást követő munkanapon kerül kiszállításra a csomag. A GLS hétfőtől péntekig munkaidőben szállít. Magyarország egész területére szállítunk, egységes díjszabással. A házhozszállítás díja 1390 Ft/csomag rendelési értéktől függetlenül. Az áru átvételkor a termékek árának és a szállítás díjának fizetése a futárnál készpénzben történik. A 15000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. 

A termékek kiszállítási határideje: a megrendelést követő 15 munkanap.

Tulajdonjog fenntartása
Amíg az áru teljes ellenértéke kifizetésre nem kerül, a MEDITRADE Kft. tulajdonát képezi. A tulajdonjog átszállása előtt a MEDITRADE Kft. beleegyezése nélkül nem lehetséges az áru elzálogosítása, biztosítékként történő átadása, feldolgozása vagy átalakítása.


IV.3. A szerződés alakiságára, iktatására és utólagos hozzáférhetőségére vonatkozó előzetes tájékoztatás
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit. A szerződésre Magyarország joga irányadó.
Szolgáltató nem iktatja a szerződéseket.


IV.4. Az adatbeviteli hibák kijavításáról szóló előzetes tájékoztatás
Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van az Ön által bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha Ön már a következő oldalra lépett). Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az Ön által megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Eladó jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az Eladó a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.


IV.5. A szerződés nyelvéről szóló tájékoztatás A szerződés nyelve a magyar.
 
6. Az előzetes tájékoztatási kötelezettség a szerződés tartalmára és teljesítésére vonatkozóan a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy Ön termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (MEDITRADE webshop) szemben gyakorolhatja. A gyártó, forgalmazó (MEDITRADE webshop) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (fogyasztó). A termék (ingó dolog) hibája esetén Ön, amennyiben fogyasztónak minősül – választása szerint –meghatározott jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Önt azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét Ön a gyártóval szemben érvényesítheti. Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Ön a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért Ön a felelős.
 
Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ,


Termékszavatosság
Ha Ön a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.
Ön a választott kellékszavatossági igényéről egy másikra is áttérhet (pl. kijavítás helyett kicserélést kérhet), az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a MEDITRADE Kft. adott okot. Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni az a MEDITRADE Kft.-vel. Ön közvetlenül a MEDITRADE Kft.-vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket az MEDITRADE webshop-ban vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben az MEDITRADE webshop csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája az Ön részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben az MEDITRADE webshop bizonyítani tudja, hogy a hiba oka a Önnek, mint Felhasználónak felróható okból keletkezett, nem köteles az Ön által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.


Fogyasztói szerződés esetén Ön az átvétel időpontjától számított 1 hónap elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. 1 hónapos elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait Ön érvényesíteni már nem tudja.


Ön a MEDITRADE Kft. hibás teljesítése esetén a MEDITRADE Kft.-vel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet.


Kellékszavatosság
A törvényes garanciális jogok érvényesek.


Garancia és szavatosság
IV.7. Előzetes tájékoztatási kötelezettség a kellékszavatosság és termékszavatosságra, jótállásra vonatkozóan

Lásd IV/2. pont alatt.

a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak, forgalmazónak (MEDITRADE webshop) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 Áru visszaküldése

Amennyiben a termékünk nem felelt meg az Ön elvárásainak, visszaküldheti postai úton az átvételtől számított 14 napon belül, az eredeti csomagolásában és állapotában, az alábbi címre: Meditrade Kft. 8000 Székesfehérvár Homok sor 7. A csomagfeladás költségei a vevőt terhelik. A visszaküldött csomag mellé legyen szíves azt a nevet és bankszámlaszámot feltüntetni ahova az áru értékének visszautalását kéri. A kiszállítás díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Jótállás
A szolgáltató értékesít olyan terméket, amely az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. A jótállásra az itt megjelölt kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 


Amennyiben a fent hivatkozott Korm.rendelet mellékletében nem szereplő és a Webáruházban megjelenített termékre vonatkozóan a szolgáltató a gyártó által biztosított jótállási időt biztosítja (szolgáltató vállalt jótállás), erről a termék leírásában a szolgáltató tájékoztatást ad.


Szavatossági igények érvényesítése
Szavatossági igényeit Ön az alábbi címen érvényesítheti:
Szolgáltató neve, címe. e-mailcíme: MEDITRADE Kft., Cím: 8000 Székesfehérvár,
Homoksor 7., E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Amennyiben a hibásként megjelölt termék nem rendelkezik a hibával, és a bevizsgálás alatt más hiba sem válik felismerhetővé, úgy a szolgáltató nem kötelezhető bármely szavatossági igény teljesítésére.
 
IV.8. Előzetes tájékoztatási kötelezettség panaszkezelésre és vitarendezési mechanizmusra vonatkozóan
Vásárlói panasz kezelése


A vásárló a Webáruháznak az áru (szolgáltatás) fogyasztók részére történő forgalmazásával, illetve értékesítésével közvetlenül kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére, mulasztására vonatkozóan szóban vagy írásban teheti meg panaszát.
A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím, telefonszám, elektronikus levelezési cím megegyezik a szolgáltató címével: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Telefon: 06306513035, Levelezés: MEDITRADE Kft., 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.,
A hatályos jogszabályok értelmében a szóbeli panaszt a szolgáltató azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi.
Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a) személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben azt vásárlónak átadja, b) telefonon közölt szóbeli panasz esetén azt vásárlónak legkésőbb az írásbeli panaszról szóló részben meghatározott érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el. A telefonon közölt szóbeli panaszt kötelezően egy egyedi azonosítószámmal látjuk el, ami a panasz visszakereshetőségét segíti. Ezt a számot szolgáltató a vásárlóval köteles közölni.


A szolgáltató az írásbeli panaszt a beérkezését követően harminc napon belül köteles megvizsgálni és érdemben megválaszolni továbbá intézkedni arról, hogy a válasz a vásárlóhoz eljusson.
Ha a panaszt a szolgáltató elutasítja, köteles álláspontját az elutasításra vonatkozó érdemi válaszában megindokolni. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát szolgáltató köteles 5 évig megőrizni.

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek
Amennyiben a szolgáltató és vásárló között esetlegesen fennálló jogvita szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, bírósági eljárást kezdeményezhet, továbbá fogyasztói jogvita esetén az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a vásárló számára: -
Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál, - Békéltető testület eljárásának kezdeményezése a békéltető testületeknél.
A szolgáltatót a békéltetői eljárásban együttműködési kötelezettség terheli.


Pest Megyei Békéltető Testület
Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
g y fél fog adási i dő: keddtől csütörtökig: 9:00 - 14:00 Telefon, fax: (+36-1) 269-0703 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.


Egyéb békéltető testületek:
Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület
Levelezési cím:
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 6001 Kecskemét Pf. 228.
Mátyus Mariann békéltető testületi munkatárs:
Tel.: 76/501-525
Mobil: 70/7028-403, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület titkára: Puskásné dr. Csorba Éva tel.: 76/501-523
honlap: www.bacsbekeltetes.hu
Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető testület Elérhetőségek
Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefon: 06-66-324-976
Fax: 06-66-324-976


Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefon: 06-46-501-091, 501-870
Fax: 06-46-501-099
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bekeltetes.borsodmegye.hu


Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület Elérhetőségek
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefon: 06-1-488-2131
Fax: 06-1-488-2186
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület Elérhetőségek
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 06-62-554-250/118
Fax: 06-62-426-149
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.bekeltetes-csongrad.hu/


Fejér Megyei Békéltető Testület
Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Jakab Mariann ügyfélkapcsolati koordinátor, békéltető testületi ügyintéző
Telefon: 06-22/510-310; 22-510-323
Fax: 06-22-510-312
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefon: 06-96-520-217
Fax: 06-96-520-218
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.
Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745
Fax: 06-52-500-720
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület Elérhetőségek
Heves Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefon: +36 36 416-660/105 mellék
Fax: +36 36 323-615
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellet működő Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park. 8. III. emelet 305.-306. szoba.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 20/373-2570


Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefon: 06-34-513-010
Fax: 06-34-316-259
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.kemkik.hu
http://kem-bekeltetes.webnode.hu


Nógrád Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány u. 9/A
Telefon: 06-32-520-860
Fax: 06-32-520-862
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.nkik.hu


Baranya Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Baranya Megyei Békéltető testület
7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.,
telefon: +36-72/507-154, 20/283-3422 fax: +36-72/507-152,
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.pbkik.hu , www.pecsikamara.hu
www.baranyabekeltetes.hu


Somogy Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 7400 Kaposvár, Anna u. 6.
Telefon: 06-82-501-000
Fax: 06-82-501-046


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefon: 06-42-311-544
Fax: 06-42-311-750
e-mail cím.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tolna Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Elnök: Mátyás Tibor
Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefon: 06-74-411-661
Mobil: 0630-6370-047
Fax: 06-74-411-456
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület Elérhetőségek
Elérhetőség: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefon: 06-94-312-356
Fax: 06-94-316-936
Pergel Bea Békéltető Testületi munkatárs
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Veszprém Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220
Telefon: 06-88-429-008, 08-88-814-111
Minden héten kedden 8-13 óra között közvetlenül hívható: 88/814-121
Fax: 06-88-412-150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.bekeltetesveszprem.hu
Dr. Vasvári Csaba elnök elérhetősége hivatali időben: 30/608-0270


Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefon: 06-92-550-513
Fax: 06-92-550-525
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.bekeltetes.hu/


IV.9. Egyéb tájékoztatási kötelezettség


Adatvédelem
A MEDITRADE webshop komolyan veszi ügyfelei adatainak védelmét. Erről külön rendelkezik az Adatvédelmi szabályzat, mely az ÁSZF része.

Általános szerződési feltételek egyoldalú módosítása
A MEDITRADE webshop az árváltozás és az Általános Szerződési Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartja. Az esetleges változások a webáruházban való megjelenéstől számítva lépnek életbe, és minden vásárlás alkalmával a megrendelés idejében fennálló feltételek kerülnek fogadásra.
A MEDITRADE webshop jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a vásárlók webáruház felületén történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a webáruház első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni.
 
Online vitarendezési platform
Ha a vásárlónak problémája támadt olyan áruval vagy szolgáltatással, amelyet online vásárolt, https://ec.europa.eu/odr weboldalon keresztül panaszt tehet online módon a weboldalon meghatározottak szerint.
Panaszát független vitarendezési testület vizsgálja ki. Célja, hogy segítsen a fogyasztónak és kereskedőnek a vitáik bíróságon kívüli rendezésében.

Egyéb rendelkezések
A MEDITRADE webshop fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a webáruházon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a Webáruházat más domainnév alá helyezze át.


IV.10. Az elállási és felmondási jog
Elállási jog
Minden fogyasztó 14 napos elállási joggal rendelkezik. Fogyasztónak tekintendő minden természetes személy, aki olyan célból köt jogügyletet, amely sem vállalkozói, sem önálló tevékenységéhez nem köthető. Az elállási joghoz és annak gyakorlásához a következő szabályozások az irányadók. További, elállással kapcsolatos kérdések esetén a vevő a MEDITRADE webshop ügyfélszolgálatához fordulhat. Önnek 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási időszak azon a napon kezdődik, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a szállítótól eltérő harmadik személy birtokba veszi az árukat és az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le. Ha Ön elállási jogát gyakorolni kívánja, az e szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről egyértelmű nyilatkozatban (postán, elektronikusan az Információ, kapcsolat menüből elküldve) értesítenie kell bennünket. (MEDITRADE Kft., Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7. ) Az elállási határidő betartása céljából elegendő, ha Ön ezen időtartam lejárta előtt elküldi az elállás jogának gyakorlására vonatkozó értesítést.


A fogyasztó az elállás jogát a szerződés megkötésének a napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Öntől beérkezett minden kifizetést haladéktalanul, de legkésőbb az Ön e szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről szóló értesítésének kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítünk, ideértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól az Ön döntése alapján történő eltérésből adódnak.) A visszatérítés során ugyanazt a kifizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti ügylet során alkalmazott, kivéve, ha Ön más kifizetési módhoz kifejezetten beleegyezését adja; mindenesetre ezen visszatérítés következményeképpen Önt semmilyen díj nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az árukat, vagy Ön bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés számunkra történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy az alábbi címen leadni:


MEDITRADE Kft.
 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.


Ön akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi az árukat. Az áruk visszaküldésének költségeit mi viseljük. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.


Elállási jog alóli kivételek
Az elállási jog nem előírt az alábbiakra vonatkozóan: A fogyasztó által megadott jellemzőknek megfelelően elkészített vagy egyértelműen a fogyasztó személyére szabott áruk értékesítése esetében romlandó vagy minőségüket rövid ideig megőrző áruk értékesítése esetében olyan lezárt csomagolású áruk értékesítése esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a csomagolás szállítást követő felbontása után nem küldhetők vissza olyan áruk értékesítése esetében, amelyek jellegüknél fogva a kiszállítást követően szétválaszthatatlanul keverednek más termékekkel.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:3
Alulírott/ak       kijelentem/kijelentjük,       hogy       gyakorlom/gyakoroljuk      elállási/felmondási
jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására
irányuló szerződés tekintetében:4
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:5
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

11. Vonatkozó fontosabb jogszabályok jegyzéke −
a Polgári Törvénykönyvrıl szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.); − az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggı szolgáltatások egyes kérdéseirıl szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.); − a fogyasztóvédelemrıl szóló 1997. évi
CLV. törvény (Fgytv.); − a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerzıdések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet; − a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) − az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelezı jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet − a termékek eladási ára és egységára, továbbá a szolgáltatások díja feltüntetésének részletes szabályairól szóló 4/2009. (I. 30.) NFGM–SZMM együttes rendelet.
 
a fogyasztói jogviták online rendezésérıl, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló 524/2013/EU rendelet

Fizetési módok
Az áru kifizetése utánvéttel (készpénz vagy bankkártya) és áruházi személyes átvétellel, azonnali fizetéssel (készpénz vagy bankkártya) történhet. A MEDITRADE webshop fenntartja magának a jogot, hogy egyedi esetben vagy az ügyfél által kiválasztott szállítási mód függvényében csak bizonyos fizetési módokat fogadjon el.


Utánvétes fizetés esetében Ön közvetlenül a csomagkézbesítőnek fizet.
Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2018. december 11.
 

 

hazhozszallitasINGYENES SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft
FELETTI VÁSÁRLÁSKOR!

Kérdése merült fel?

Amennyiben kérdése lenne a megrendelésével kapcsolatban, vagy visszárúja lenne, tanácsadásra lenne szüksége, vagy csak egyszerűen üzenni szeretne nekünk, kérjük írjon nekünk üzenetet! A legrövidebb időn belül válaszolunk.

hazhozszallitasHÁHOZSZÁLLÍTJUK
AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!
1.390 Ft
INGYEN SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft
FELETTI VÁSÁRLÁSKOR

Webáruházunkban a következő fizetőeszközöket veheti igénybe:

fizetoeszkozok

© 2021 Ágyneműcenter.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt Készítette: KreatívBiznisz