Szállítással kapcsolatos tudnivalók

hazhozszallitas

A megrendelt termékeit a szerződött partnerünk a GLS General Logistics System szállítja házhoz. Magyarországon a feladást követő munkanapon kerül kiszállításra a csomag. A GLS hétfőtől péntekig munkaidőben szállít. Magyarország egész területére szállítunk, egységes díjszabással. A házhozszállítás díja 1390 Ft/csomag rendelési értéktől függetlenül. Az áru átvételkor a termékek árának és a szállítás díjának fizetése a futárnál készpénzben vagy bankkártyával történik.

A termékek kiszállítási határideje: a megrendelést követő 15 munkanap.

Amennyiben a termékünk nem felelt meg az Ön elvárásainak, visszaküldheti postai úton az átvételtől számított 14 napon belül, az alábbi címre: Meditrade Kft. 8000 Székesfehérvár Homok sor 7. A csomagfeladás költségei a vevőt terhelik. A visszaküldött csomag mellé legyen szíves azt a nevet és bankszámlaszámot feltüntetni ahova az áru értékének visszautalását kéri. A kiszállítás díját nem áll módunkban visszatéríteni.

hazhozszallitasINGYENES SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft
FELETTI VÁSÁRLÁSKOR!

Kérdése merült fel?

Amennyiben kérdése lenne a megrendelésével kapcsolatban, vagy visszárúja lenne, tanácsadásra lenne szüksége, vagy csak egyszerűen üzenni szeretne nekünk, kérjük írjon nekünk üzenetet! A legrövidebb időn belül válaszolunk.

hazhozszallitasHÁHOZSZÁLLÍTJUK
AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!
1.390 Ft
INGYEN SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft
FELETTI VÁSÁRLÁSKOR

Webáruházunkban a következő fizetőeszközöket veheti igénybe:

fizetoeszkozok

© 2021 Ágyneműcenter.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt Készítette: KreatívBiznisz